Ons moestuin project.

Als onderdeel van de Gezonde school, hebben we dit jaar, onder leiding van Ellie van der Schriek (Natuur-el, natuurbeleving en voedseleducatie) en met de geweldige hulp van onze 'tuinmoeder Denise, heel hard kunnen werken in onze moestuinen.
We hebben gezien hoe verschillende groentes en fruit gezaaid moeten worden. We hebben gezien hoe goed alles ging groeien. En natuurlijk was het super leuk om te zien hoeveel lekkere groentes en fruit geoogst konden worden.
De oogst werd op school verwerkt, lekker koken en proeven!

Wereldwijzer daar zit muziek in

Lekker bezig met muziek of een instrument leren bespelen?
Op Wereldwijzer geeft onze vakleerkracht Paula Schoenmaker dit schooljaar muziekles in de groepen 1 t/m 7.
Voor de groepen 1, 2, 3 en 4 is dat algemene muzikale vorming en voor de groepen 5, 6 en 7 is dat instrumentale vorming.
Op school hebben we gitaren, klokkenspelen, drumpads en keyboards. De muziekleerkracht heeft klarinetten voor groep 7.

Bij ons op school letten ze op waar je iets minder in bent en waar je beter in bent.